• BREMLER, CAMILLA: Mat för barn - från 4 månader till 6 år

Beskrivning

MAT FÖR BARN. Som nybliven förälder vill du säkert ge ditt barn det allra bästa. Du har fått ett stort ansvar. I början är det naturligt att man har många frågor: Blir hemlagad barnmat lika bra som industrins färdiga? Barnet matvägrar, vad gör man? Vilken mat är lämplig för små barn? Vad bör man undvika?
Vi som har skrivit den här boken vill försöka dela med oss av vår erfarenhet. Självklart har vi inte alla svaren. Barn och även syskon kan vara så olika ...", skriver författarna i inledningen.
Boken inleds med Matens ABC - enkel näringslära, Mat till det nyfödda barnet - med tips när du ammar och Bra att veta om olika livsmedel - en liten uppslagsbok.
Följande kapitel handlar om Bra köksredskap och Seriematlagning. Sedan kommer tre avsnitt om Avvänjning, 4-6 månader, Mer mat som mättar, 6-8 månader och Dags att börja tugga - 8-12 månader, alla med tillhörande recept.
Efter 1 år kan barnet börja äta som den övriga familjen. Här finns förslag till matsedel för 2 veckor och en innehållsrik receptdel för en familj med små barn.
Bra mellanmål och Mat på resa är andra rubriker.
Mat vid speciella tillfällen handlar om sjukdomar, allergier, glutenintolerans och den lille matvägraren och avslutar denna matnyttiga bok.
Många färgbilder och instruktiva teckningar förhöjer ytterligare bokens värde.
Författarna är både småbarnsföräldrar och hushållslärare och arbetar på KFs provkök.


Specifikationer

Kategori Mat och dryck
ISBN 91-29-61544-5
Sidor 159
Tryckår 1990
Bandtyp Inb.
Skick Nyskick
Signum Qca
Illustrerad Ja, vissa i färg

BREMLER, CAMILLA: Mat för barn - från 4 månader till 6 år

  • 220.00 kr

  • Frakt tillkommer